Notariskantoor GroenNotariskantoor Groen is een allround kantoor. Het kantoor heeft korte lijnen met diverse specialisaties. Wij houden ons naast de normalenotariële rechtsgebieden bezig met estate planning, echtscheidingsbemiddeling, mediation en de agrarische praktijk.

mr. Agna Groen is estate-planner en agrarisch specialist. Daarnaast is zij als register mediator aangesloten bij de Mediators federatie Nederland (MfN).

Van belang vinden wij een persoonlijke benadering van onze cliënten, service en een reële prijs voor de verrichtte notariële dienstverlening. Wij werken met een zeer ervaren team met veel regionale kennis.

 

Gratis inloopspreekuur Notariskantoor Groen

Iedere dinsdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur houdt Notariskantoor Groen een inloopspreekuur. Tijdens het spreekuur kunt u gratis informatie en advies krijgen van een van onze deskundigen. Dit kan een notaris zijn, een kandidaat-notaris of een ervaren juridisch medewerker.

Het is niet nodig een afspraak voor het spreekuur te maken. Belangstellenden kunnen gewoon even binnenlopen. Een bespreking tijdens het inloopspreekuur zal gemiddeld niet langer dan 20 minuten in beslag nemen. Wanneer u binnen komt lopen, kan het zijn dat u even moet wachten tot een eerdere bespreking is afgelopen.

Voor wie?

Onze spreekuren zijn bedoeld voor iedereen die direct of indirect een vraag heeft van notariële of juridische aard. Ook indien u twijfelt of beantwoording van uw vraag op de weg van een notaris ligt, bent u van harte welkom.


Enkele voorbeelden van zaken die tijdens het spreekuur aan bod kunnen komen zijn:

• Is mijn testament nog in orde?
• Welke rechtsvorm is het meest geschikt voor mijn onderneming?
• Wij gaan scheiden, wat moet er allemaal geregeld worden?
• Hoeveel belasting is er verschuldigd als een van ons komt te overlijden en is hierop te besparen?

De spreekuren zijn gratis toegankelijk en geheel vrijblijvend. Vergeet u niet de stukken die bekeken moeten worden alsmede een legitimatiebewijs mee te nemen.

Meer informatie

Wanneer u naar aanleiding van het vorenstaande vragen heeft, kunt u daarvoor uiteraard contact opnemen met één van onze medewerkers.

© 2018 - 2023 Notariskantoor Groen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel