Navigatie

Medewerkers

Notaris mr. Agna Groen is opgegroeid in Leek en heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan de Strathclyde University Glasgow. Sinds 1996 is zij werkzaam in het notariaat. Eerst als kandidaat-notaris in Bussum en daarna als kandidaat-notaris bij één van de grotere advocaten en notariskantoren in Amsterdam. 

Daarnaast heeft zij de beroepsopleiding tot agrarisch specialist en de beroepsopleiding tot estate planner afgerond.

Als registermediator is zij aangesloten bij het MfN (Mediators Federatie Nederland).

In 2006 is zij bij Koninklijk Besluit benoemd tot notaris in de gemeente Scheemda, als opvolger van oud-notaris mr. J.H. Koops. 

 

Zwier Koning is gediplomeerd notarisklerk en sinds 1980 werkzaam in het notariaat.

Zwier is op alle gebieden van het notariaat werkzaam maar houdt zich voornamelijk bezig met ondernemingsrecht, afwikkeling van nalatenschappen, bedrijfsoverdrachten en echtscheidingen.

 

mr. Ammaarah Sanmoekmin is kandidaat-notaris en is in 2016 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ammaarah is opgegroeid in Hoogezand.

Ammaraah is hoofdzakelijk werkzaam op familierecht.

 

Marjolein is in de eindfase van haar studie HBO rechten en is werkzaam op de registergoederenpraktijk. Marjolein is opgegroeid in Scheemda.

 

Lisette van Houten is heeft haar opleiding HBO rechten afgerond. Lisette is werkzaam op de familierecht praktijk en registergoederenpraktijk. Lisette is opgegroeid in Winschoten.

 

© 2018 - 2019 Notariskantoor Groen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel